Saturday, September 30, 2006

Matin kanssa


[Viime yona kirjoitettua] Kello on varttia yli yks yolla. Tulin just yhen saksalaisen laksiaisista. Silmaluomet meinaa menna kiinni, mutta ajattelin etta nyt ihan tuoreeltaan pitaa osoittaa kunnioitusta erasta suomalaista kohtaan! If you didn’t notice yet, I’m writing this one in Fininsh. Complaints? Mee Norjaan!

Taa on Matille. Matissa on lahes parasta se, etta Koistisessa ei tarvita aan tai oon pilkkuja. Siina on melkein parasta se, etta kaveri naki vaivaa pakata nelja rasiaa salmiakkia poksuttelumuoviin ja lahettaa ne miulle osoitteeseen, joka on olemassa todennakoisyydella 0,78. Matti voi ilkamoida siina tietamyksessa, ettei miulla koskaan oo ollu niin hyvaa ystavaa kuin han (kiitos lapsuuden ja yliopistoajan, myos pari muuta).

Miulla oli tapana ajaa Matin luokse juttelemaan. Niin hassulta ku se kuulostaakin, nuori suomalainen miehenalku otti asiakseen menna kaverin luokse keskustelemaan tuikitavallisista ja joskus hyvin tavattomistakin asioista. Joskus saatoin soittaa ja sanoo etta Matilla on nyt 10 minuuttia aikaa laittaa housut jalkaan, kohta mennaan kaljalle. Matti voi tosiaan ottaa kaiken kunnian monesta keskustelusta, jotka on muuttanu miun elaman suuntaa. Niista ehka tarkein oli se, missa kaveri sai miut vakuuttuneeks siita, etta miun elamaa ohjailee jonkun muun (isipapan) arvot, eika omat. Niihin kuulu muun muassa homofobia ja muita ylevia aatteita. Ei millaan disrespectilla iskaa kohtaan, mutta en usko olleeni ihan vaarassa kaikissa niissa vaittelyissa, sen jalkeen kun kavin ajattelemaan omilla aivoilla. Niin ja sori siita etta jain hetkeksi katsomaan bumbtsibumia kanssanne, kun ette voineet kasittaa miks pojalla on meikkia silmissa. Rakastan teita, ja tasta aiheesta lisaa keskustelua myohemmin. Nyt takas Mattiin.

Matin kanssa tavattiin Hiivan Aki, Matin kanssa kaytiin Olutjuhlilla, Matin kanssa todettiin etta kukkii se perunakin, Matin kanssa kuunneltiin diippurplea, Matin kanssa pelattiin sahlya, Matin kanssa juotiin suruun Wales-matsin jalkeen, Matin kanssa tapeltiin kissoista, Matin kanssa rokattiin ihan vitusti, Matin kanssa kaytiin oluella, Matin kanssa halattiin, Matin kanssa perustettiin adonis, Matin kanssa surtiin naisia, Matin kanssa syotiin vanhaa aurajuustoa piparin kera, Matin kanssa pelattiin lautapeleja, Matin kanssa kaytiin luistelee, Matin kanssa saunottiin, Matin kanssa tyonnettiin stereotypiat romukoppaan, Matin kanssa parannettiin maailmaa, Matin kanssa heiteltiin frisbeeta, Matin kanssa potkittiin palloa, Matin kanssa otettiin aurinkoa, Matin kanssa pelattiin ketajulkkistahaluisitpanna -pelia, Matin kanssa loydettiin tekosyita nahda toisiamme muilla paikkakunnilla, Matin kanssa laitettiin hiuksiin lakkaa, Matin kanssa mietittiin miks se ja muut laskee pulkalla mutta tomi ei, Matin kanssa soi Metallica, Matin kanssa keskuteltiin siita miten erilaista olisi jos juna olis lahna, Matin kanssa kierittiin hangessa ja vuodettiin verta (tai lahinna Matti kieri ja vuosi), Matin kanssa puhuttiin yrittajyydesta, Matin kanssa keskusteltiin johtajuudesta, Matin kanssa suunniteltiin tulevaa, Matin kanssa pussattiin, Matin kanssa hulluna heiluttiin, Matin kanssa kisailtiin, Matin kanssa haistateltiin, Matin kanssa oltiin lahekkain, Matin kanssa pelattiin vesikoripalloa, Matin kanssa ajettiin alamaet autolla moottori sammuksisa, Matin kanssa puhuttiin ohran paremmuudesta riisia kohtaan, Matin kanssa elettiin...

Sie, jos kukaan, oot yks niista harvasta, jotka tajuu lahettaa miulle salmiakkia just silla hetkella kun se on loppu. Sie jos kuka, ansaitset ymmartaa (selvalla suomen kielella), etta olet yksi niista mahottoman harvasta, jotka on miulle tarkeempia ku mie itte.

8 Comments:

At Sunday, October 01, 2006, Blogger Paula said...

Kerrankin asia, josta voin olla 100% samaa mieltä, ilman että täytyy edes tavan vuoksi yrittää kyseenalaistaa.
En ole tehnyt lähellekään niin paljon juttuja Matin kanssa kuin sinä, mutta vähemmittä säätämisittäkin on selvinnyt jo, että ihan loistotyyppihän se on!!

Go Pohjois-Karjala!

 
At Sunday, October 01, 2006, Blogger Annika said...

:D

 
At Monday, October 02, 2006, Blogger petteri said...

Minä en niin tiiä mut Naamat-festareitten perusteella hyvä tyyppi.

 
At Friday, October 06, 2006, Anonymous Anonymous said...

Matti on myös paras pikkuveli! :D

 
At Sunday, October 08, 2006, Blogger Tomi Astikainen said...

Kiitos Elina.

 
At Thursday, December 31, 2009, Anonymous Anonymous said...

You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog.

rH3uYcBX

 
At Saturday, January 23, 2010, Anonymous Anonymous said...

miksi ei:)

 
At Thursday, December 16, 2010, Anonymous Anonymous said...

Great information! I’ve been looking for something like this for a while now. Thanks!

 

Post a Comment

<< Home